Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žena, ktorá zavraždila zákazníčku a chcela zjesť pečeň kolegyne, pozná svoj trest
Zdielať na

Žena, ktorá zavraždila zákazníčku a chcela zjesť pečeň kolegyne, pozná svoj trest

PRAHA / V Prahe sa od pondelka prejednával sledovaný prípad ženy, ktorú vinia z pokusu o vraždu a zo samotnej vraždy. Ide o známu kauzu, v ktorej útočníčka vzala v obchodnom centre v pražskom Smíchove z regála nôž a ubodala nič netušiacu zákazníčku. V utorok padol verdikt.

Michelle, mala podľa obžaloby najprv v jednej z pražských reštaurácií škrtiť zákazníčku a neskôr sa s ňou chcela pomilovať. Polícia ju previezla na psychiatriu do Bohnic, kde pokus o vraždu neriešili a o pár dní ju prepustili.

Po prepustení Michelle zašla do obchodného centra, kde z regálu vytiahla nôž a dobodala nič netušiacu zákazníčku. Žena podľa odborníkov trpí poruchou osobnosti a nekrofílnym sadizmom. Následky svojich činov si ale podľa znalcov uvedomovala. "Ak by policajti zasiahli, ako mali, tak by k vražde nedošlo. Rodina je zlomená, že prišli o najbližších," povedal splnomocnenec poškodených Marek Dvořák.

Problém u ženy mal nastať potom, ako si chcela zmeniť pohlavie a začala brať lieky s mužskými hormónmi, čo v nej vyvolávalo agresivitu. Žena sa na súde priznala, že si v minulosti chcela z kolegyne vyrezať pečeň a opražiť si ju s rascou. Ženu odsúdili na 30 rokov vo väzení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy