Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Mladý muž behal po meste s odhaleným prirodzením
Zdielať na

Mladý muž behal po meste s odhaleným prirodzením

TRENČÍN / Ulice Trenčína si pomýlil s nudistickou plážou. Kuriózny prípad museli riešiť trenčianski policajti, ktorým počas slnečného dňa telefonovalo hneď niekoľko pohoršených ľudí. Sťažovali sa na nahého mladíka, ktorý sa vonku pokojne prechádzal so spustenými teplákmi.

Na verejnosti sa odhaľoval na trase dlhej takmer tri kilometre, pred kamerou už tvár ukázať nechcel. Za bieleho dňa sa 27-ročný Ľubomír prechádzal centrom Trenčína, neskrýval skutočne nič. "Prešiel po niekoľkých uliciach Trenčína so spustenými nohavicami a vytiahnutým pohlavným údom," objasňuje Elena Antalová, hovorkyňa KR PZ Trenčín.

Hoci mnohí okoloidúci Ľubomíra upozornili, on na ich výzvy na oblečenie sa nereagoval. Prechádzku mladého exhibicionistu zastavili až policajti. Jeho odpoveď na otázku, prečo chodil po ulici s odhaleným penisom, bol veľmi jednoduchá. "Ľubomír mal uviesť, že stiahnuté tepláky mal preto, lebo mu bolo veľmi teplo," hovorí Elena Antalová. Mladý muž spoznal svoj trest za prečin výtržníctva v tzv. superrýchlom konaní. Sudkyňa okresného súdu v Trenčíne mu udelila trest odňatia slobody na tri mesiace, s podmienečným odložením na jeden rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy