Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena našla mŕtveho manžela v pivnici
Zdielať na

Žena našla mŕtveho manžela v pivnici

BANSKÁ BYSTRICA / Otrasný nález našla žena v pivnici rodinného domu. Žena objavila nehybné telo svojho manžela. Muž mal tvár zaliatu krvou. Paradoxom je, že dva dni predtým prešla okolo dverí do pivnice a nič si nevšimla.

Policajtov zalarmoval krstný syn 76-ročného dôchodcu. Ten ho nevidel niekoľko dní a mal oňho strach. Polícia sa potrebovala dostať na dvor rodinného domu a kontaktovala mužovu manželku, ktorá s ním nežije v spoločnej domácnosti. "Vyhľadali ma páni policajti, aby som s nimi išla do Radzoviec. Nahlásili im, že v dome niet žiaden pohyb," povedala manželka nebohého Eva.

Žena bola u svojho manžela na návšteve, no nestretla ho. Myslela si, že je na nákupe alebo v miestnom pohostinstve. "Vo štvrtok som tu bola aj utorok, a nechala som mu odkaz, že dcéra volala zo Švajčiarska," povedala Eva. Žena manžela hľadala najprv v izbe a celom okolí. Neskôr si pri vchode do pivnice všimla bicykel a topánku a nazrela do vnútra, kde našla nehybné telo. "Boli sme vyslaní operačným strediskom do obce Radzovce na technickú pomoc, kde sme pomáhali vytiahnuť osobu z pivničných priestorov," veliteľ zásahu Ladislav Rozenfeld. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy