Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brutálne dobil svoju priateľku, bola v ôsmom mesiaci tehotenstva
Zdielať na

Brutálne dobil svoju priateľku, bola v ôsmom mesiaci tehotenstva

LONDÝN / Bývalý zamestnanec hotela sa pokúsil ešte v auguste minulého roku zavraždiť svoju priateľku, ktorá bola v čase napadnutia v ôsmom mesiaci tehotenstva. Petar Petrov, 31-ročný útočník, pôvodom z Bulharska, ju napadol doma. Útočil na ňu nožom, rovnako aj na jeho tele sa našli rezné rany.

Muž brutálne napadol svoju 30-ročnú tehotnú snúbenicu, pričom ju bodol do tváre, spôsobil jej rezné rany na krku, viacero fraktúr tváre a vážne pomliaždenie pľúc. Žena bojovala o život na oddelení intenzívnej starostlivosti päť mesiacov, a naďalej ostáva vo vegetatívnom stave. V čase útoku bola v ôsmom mesiaci tehotenstva. Dieťa prišlo na svet cisárskym rezom štyri dni po útoku. Narodilo sa tak síce predčasne, no nemalo, našťastie, žiadne poranenia.

Petar Petrov polícii ani súdu neprezradil, čo bolo príčinou jeho zúrivého útoku, píše v článku denník Mirror. Jeho dieťa prežilo len vďaka náhodnému okoloidúcemu. Kerry Keogh najprv objavil Petrova ležať na chodníku po páde z okna prvého poschodia domu. Poskytol mu prvú pomoc a zavolal záchranku. Potom sa vybral do domu zistiť, či sú tam ešte nejakí ľudia. Šokovaný objavil ležať ženu v kaluži krvi. S telefónom pri uchu, komunikujúc so záchranármi, opisoval príšerný pohľad, ktorý sa mu naskytol. Vyjadril presvedčenie, že žena má podrezaný krk. Potom zistil, že je vo vysokom štádiu tehotenstva. Okamžite sa jej snažil poskytnúť prvú pomoc. Za svoje konanie dostal neskôr ocenenie veliteľa polície, 500 libier.

Brutálnemu útoku predchádzala hádka

Petrova previezli do nemocnice, kde ho následne zatkli a obvinili. Do domu sa so snúbenicou, s ktorou tvorili pár približne rok, nasťahovali v júli, v rámci príprav na príchod potomka. Susedia  v inkriminovaný večer počuli zhruba od ôsmej hlučnú hádku a krik, čo trvalo asi hodinu. Následne počuli zvuk pripomínajúci náraz áut a potom hluk utíchol. Detektív Chris Skelt z Enfieldskej polície sa k prípadu vyjadril: "Bol to skutočne šokujúci prípad. Je nepochopiteľné pomyslieť na to, že by nastávajúci otec mohol vykonať taký príšerný a násilný útok na svoju snúbenicu s vedomím, že čaká ich dieťa." Petrov dostal za zločin trest 21 rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy