Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vrah matky štyroch detí sa priznal, dostal 25 rokov
Zdielať na

Vrah matky štyroch detí sa priznal, dostal 25 rokov

USA / Hrozilo mu 40 rokov za mrežami, nakoniec tam strávi len 25. Odsúdený vrah sa priznal, že zabil matku štyroch detí. Súd však napokon uznal, že vražda nebola zámerná, ani vopred naplánovaná. Pri stanovení trestu zavážil najmä fakt, že umierajúcej žene neposkytol prvú pomoc. Laura pritom zomrela priamo pri sexe.

Dievčatá sa so stratou matky postupne vyrovnali a po 3 rokoch sa na súde pozreli vrahovi priamo do očí. Po smrti matky sa o nich stará jej sestra, ktorá za zosnulou Laurou veľmi žiali. "Jedna súčasť života mi bude už navždy chýbať. Som rada, že sa aspoň môžem starať o všetky dievčatá, ktoré mi ju tak veľmi pripomínajú," hovorí Nikki Carlson, ktorej sestra bola pol roka nezvestná.

Nasledovalo rozsiahle pátranie. Jej telo našli v kufri osobného auta. Jej vrah na ňom denne jazdil do práce, kým v kufri vozil svoju obeť. 55-ročný Steven sa k činu priznal. Na súde uviedol, že Lauru pridusil nešťastnou náhodou počas súlože. Všetko mohlo byť inak, ak by sa ženu pokúsil oživovať. Masáž srdca a poskytnutie prvej pomoci totiž ovládal.  No ani sa len nepokúsil zachrániť Laure život. A preto je vinný. Za vraždu druhého stupňa ho odsúdili na 25 rokov nepodmienečne.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy