Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Krutý prijímací rituál do partie: Mladíka týrali a mučili
Zdielať na

Krutý prijímací rituál do partie: Mladíka týrali a mučili

KRAKOV / Sexuálne zneužívanie, oblievanie horúcou vodou či vystavovanie extrémnym teplotám. To všetko musel zniesť 23-ročný muž. Jeho kamaráti totiž urobili akýsi zvrátený prijímací rituál na vstup do ich partie.

Dvadsaťtriročný muž sa kamarátil s partiou mladíkov už dlhší čas. Netušil ale, aké trápenie si preňho jeho priatelia pripravili. A to všetko len preto, aby sa mohol stať členom ich partie.

Muža najskôr zajali a pripútali k stoličke. Bez jeho súhlasu. "Mučili ho. Hasili mu cigarety na tele, oblievali ho horúcou vodou a následne vystavili extrémne nízkym teplotám. Ostrihali mu vlasy," vyratúva hovorca polície Sebastian Gleń.

Sexuálne zneužitie

V mučení zašli ešte ďalej. "Išlo o beštiálny čin. Zašli až tak ďaleko, že muža sexuálne zneužili," dodáva vyšetrovateľka Anna Zbroja.

Štyria muži mladíka držali v zajatí niekoľko dní v jednom z bytov, ktorý bol zvukovo izolovaný. Jeho volanie o pomoc tak nikto nepočul. Mladíkovi sa ale podarilo ujsť a všetko ohlásil na polícii.

Podľa informácií televízie JOJ sa táto skupina mužov sa podobných činov dopustila aj v minulosti. Vtedy obstáli len s podmienkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy