Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladík zámerne skáče na idúce autá
Zdielať na

Mladík zámerne skáče na idúce autá

SNINA / Má 25 rokov a je postrachom všetkých vodičov. Mladík skáče na kapoty idúcich áut. Mestskí policajti si s ním dlho nevedeli dať rady. Ide o muža s poruchou správania.

Vodič išiel včera okolo šiestej večer po este. Všimol si, že na chodníku stojí mladý muž. Nečakane sa rozbehol na cestu k idúcemu autu. "Ja som vlastne už bol tu, nemám ani brzdnú dráhu, možno pár centimetrov. A pozerám, že chlapík stojí. Tak idem do križovatky, hodil som rýchlosť a on beží, tak som išiel do bŕzd a on tesne predtým ako som zastavil skočil na auto," opísal zážitok s mladíkom vodič.

Dve promile a mentálna porucha

Aj iní vodiči potvrdili, že mladík to robí zámerne. Problémy mal už viackrát. "Ja som sa zľakol, že čo sa deje. Hneď vyskočil z auta, dal som ho do stabilizovanej polohy, skontroloval som mu tep, komunikoval som s ním," povedal šokovaný vodič.

Dvadsaťpäťročný muž s poruchou správania bol transportovaný do nemocnice v Snine. Okolnosti tejto dopravnej nehody polícia stále vyšetruje. U vodiča požitie alkoholu polícia vylúčila, čo sa nedá povedať o chodcovi, ktorému namerali viac ako dve promile.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy