Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V Justičnom paláci zomrel mladík
Zdielať na

V Justičnom paláci zomrel mladík

BRATISLAVA / V stredu popoludní v bratislavskom Justičnom paláci zomrel vo väzbe 25-ročný Mário. Pitevná správa hovorí o zlyhaní srdca, ale nebohý mal na tele aj viaceré podliatiny. Okolnosti úmrtia mladíka preveruje polícia.

Mimoriadnu udalosť za bránami bratislavského ústavu na výkon väzby potvrdilo pre TV JOJ aj vedenie Zboru väzenskej a justičnej stráže. K úmrtiu 25-ročného obvineného došlo v stredu 11. januára o piatej hodine podvečer. Mário sa nachádzal vo výkone väzby pre podozrenie zo spáchania trestného činu krádeže. V uvedenom čase službukonajúci personál počas kontroly lôžkovej časti zdravotníckeho zariadenia zistil, že obvinený nehybne leží na posteli a nereaguje na výzvy.

Nakoľko po otvorení cely obvinený muž nejavil známky života,začali ho pomocou prenosného defibrilátora oživovať až do príchodu Rýchlej zdravotníckej pomoci. Lekár záchranky krátko pred pol šiestou konštatoval smrť obvineného. Nariadil súdno-lekársku pitvu. Rodina si náhle úmrtie svojho blízkeho nevie vysvetliť, no podľa informácií TV JOJ obvinenému malo zlyhať srdce. Všetky okolnosti mimoriadnej udalosti prešetrujú príslušníci Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I. Podľa niektorých známych bol Mário zdravý a netrpel žiadnymi chorobami. Iní blízki TV JOJ potvrdili, že údajne užíval aj drogy, konkrétne pervitín. Mário zanechal po sebe na svete dve maloleté dcéry.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy