Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ohrozoval zbraňou ženu aj dcéru, zasahovali kukláči
Zdielať na

Ohrozoval zbraňou ženu aj dcéru, zasahovali kukláči

KRÁLIKY / K dramatickej situácii dnes prišlo v známej lyžiarskej obci Králiky pri Banskej Bystrici. V pivnici rodinného domu sa zabarikádovala staršia žena aj s dcérou. Jej 63-ročný muž totiž behal po dome so zbraňou v ruke a ženy mali strach o svoj život.

Na núdzovú linku 112 zavolala dcéra, ohlásila, že ich ohrozuje jej otec. Muž mal byť údajne pod vplyvom alkoholu, polícia má túto informáciu ešte potvrdiť. Susedia však o ňom hovoria len v dobrom. Jeho dnešné správanie o tom nesvedčí, na mieste museli zasiahnuť príslušníci pohotovostného policajného útvaru. Ešte predtým odviedli ľudí z okolitých domov do bezpečia, nakoľko sa dalo predpokladať, že muž so zbraňou by sa mohol správať nekontrolovateľne. Prišli aj psovodi. Podarilo sa im nepozorovane dostať do domu a muža so zbraňou zadržali. Sedel už vo svojom aute. Zadržali ho a predviedli na policajnú stanicu. 

Podľa informácií TV JOJ ide o bývalého podnikateľa. S manželkou mal mať údajne spory už dlhšiu dobu. Aj motívom jeho dnešného konania mali byť práve manželské nezhody. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy