Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dráma na bratislavských Kramároch
Zdielať na
Krimi

Dráma na bratislavských Kramároch

BRATISLAVA / V stredu na obed polícia zasahovala na bratislavských Kramároch, kde sa muž zabarikádoval v byte a nespolupracoval s políciou. Na mieste zasahovali všetky záchranárske zložky. Muž skončil napokon v rukách policajtov.

Na 20-ročného muža bol vydaný príkaz na zatknutie a tak si pre neho do jedného z bytov na Ladzianského ulici na bratislavských Kramároch prišli policajti. Muž nespolupracoval, odmietal s nimi odísť a byt, kde bol so svojimi príbuznými zamkol. Dokonca sa mal vyhrážať, že nechá v dome vybuchnúť plyn. Policajti ihneď volali posily. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, dokonca aj kukláči s ostrelovačmi

Celú ulicu z oboch strán policajti uzavreli a nikoho k paneláku nepúšťali. Hasiči medzi tým uzavreli plynovodné potrubie. Mladík sa vzdal potom, ako sa vyhrážal skokom z balkóna, kde sedel na jeho okraji zábradlia.

Po pár minútách muža vyviedli von. Spútaného ho dali do auta a z miesta odišli. Záchranári ošetrili dvoch ľudí, ktorí mali povrchové poranenia. Jeden z nich mal byť práve zadržaný mladík. 

"Dvadsaťročný muž bol na základe príkazu na zatknutie v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode. Bližšie informácie vzhľadom na v súčasnej dobe prebiehajúce úkony nie je možné poskytnúť," informoval bratislavský krajský hovorca Michal Szeiff. 

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy