Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zamestnanec zomrel na infarkt, pustili sa do neho psy
Zdielať na
Krimi

Zamestnanec zomrel na infarkt, pustili sa do neho psy

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Jeden zo zamestnancov firmy našiel na zemi ležať vrátnika bez známok života. Okolo neho pobehovali strážne psy. Muž mal na tele viaceré krvavé zranenia.

Päťdesiatdvaročný Jaroslav z obce Považany pracoval ako vrátnik krátko. Vo firme na spracovavanie starých vozňov v Novom Meste nad Váhom býval v službe sám a spoločnosť mu robili dva strážne psy. Po 24-hodinovej zmene ho prišiel vystriedať kolega. Na zemi pred unimobunkou sa mu naskytol príšerný pohľad na Jaroslavovo dokúsané telo.  

Vrátnikovi nebolo pomoci. Mŕtvy bol už niekoľko hodín. Navyše mal devastačné poranenia na krku i tvári, ktoré mu spôsobili strážne psy. "Nakolko ohliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie, bola nariadená súdna pitva," informuje hovorkyňa trenčianskej polície Elenta Antalová.

Spočiatku to vyzeralo, že dva vlčiaky muža napadli a spôsobili mu smrteľné zranenia. Napokon bolo všetko inak. Psy sa do Jaroslava zahryzli až keď už nič necítil.

Výsledky pitvy napokon potvrdili, že strážne psy za mužovu smrť nemôžu. Vrátnika zabil akútny srdcový infarkt. Náhle ťažkosti pravdepodobne pocítil pri pílení dreva do pece. Spadol na zem a keďže v okolí sa nik nenachádzal, nemal mu kto pomôcť.

"V predmetnej veci vedieme trestne stíhanie pre prečin usmrtenia," dodáva Antalová.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy