Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Taxikár znásilnil tínedžerku, na súde sa zrútil
Zdielať na
Krimi

Taxikár znásilnil tínedžerku, na súde sa zrútil

BOSTON / Deviatym kriminálnym činom mladého muža je znásilnenie 16-ročného dievčaťa. Zneužil pritom svoje povolanie. Je taxikár a neplnoleté dievča napadol priamo v aute, do ktorého študentka dobrovoľne nasadla.

Počas čítania obvinení sa zrútil. Bitky, prepady, obchodovanie s drogami. Darnell Booth má bohaté záznamy v registri trestov. Navyše k nim pribudlo aj znásilnenie.

"Vlastným telom ju pritlačil na sedačku. Stiahol jej nohavice aj spodnú bielizeň. Potom si vyzliekol vlastné krátke nohavice a znásilnil ju," opisuje situáciu prokurátorka Carrie Spiros.

Darnell Booth sa na súde tváril, že akoby si to už vôbec nepamätal. Incident sa pritom odohral pred niečo vyše mesiacom, začiatkom júla.

Niečo nesedí

Obhajkyňa tvrdí, že príbehu, ktorý policajtom vyrozprávalo mladé dievča, niečo nesedí.

"Čítala som správu z polície a vypočula som si aj výpoveď pravdepodobnej obete. Podľa môjho názoru je v tomto prípade viac nezodpovedaných otázok, než odpovedí," hovorí obhajkyňa Jo Stinger.

Dôvod, pre ktorý nie je výpoveď pravdivá na súde nekonkretizovala. Darnell Booth aj jeho obhajkyňa všetky obvinenia odmietajú a starosta Bostona hovorí o prísnejších kontrolách tamojších taxi služieb.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy