Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Motorkár vrazil do auta a spadol pod kolesá ďalšieho idúceho auta
Zdielať na

Motorkár vrazil do auta a spadol pod kolesá ďalšieho idúceho auta

TELINCE / V Telinciach prišiel o život 42-ročný motorkár. Potom, čo zozadu vrazil do osobného auta, preletel do protismeru, kde ho zrazilo ďalšie auto. Muž bol na mieste mŕtvy.

Nehoda sa stala v Telinciach (okres Nitra). Vodička išla z hlavnej cesty na vedľajšiu, a preto zastavila. Vtedy do nej zozadu narazil motorkár.

Dopadol do protismeru

Po náraze vodiča odhodilo do protismeru. V tej chvíli tadiaľ prechádzalo auto, ktoré ho zrazilo. Motorka skončila v jarku. 

Napriek rýchlemu zásahu lekárov sa muža zachrániť nepodarilo.

"Museli zdvihnúť auto, aby ho spod neho vytiahli. Následne mu poskytli prvú pomoc, ale už nebolo pomoci," opisuje nehodu svedkyňa.

Odparkované havarované auto

Podľa miestnych za túto nehodu pravdepodobne môže havarované auto, ktoré je na krajnici odparkované už od minulého týždňa.

"Môže byť, že sa pozeral na havarované auto, či tam niekto nie je, nevšimol si auto pred sebou a narazil doň. Mal smolu, že padol na stranu, po ktorej práve išli autá," hovorí svedok.

Talian za volantom

Odparkované havarované auto pritom odpútalo pozornosť nejedného vodiča. Aj napriek sťažnostiam ľudí a starostu majiteľ s autom nič nerobí.

Auto je z rakúskej požičovne. Šoféroval ho Talian a narazil do iného auta. Taliansky vodič odcestoval, odťah zabezpečili, ale až na utorok popoludní.

"Ja som odbočoval k rodičom a do mňa vrazil zozadu v stotridsiatke," hovorí účastník nehody Roland.

Polícia nehodu stále vyšetruje.

Motorkár vrazil do auta a spadol pod kolesá ďalšieho idúceho auta, pozrite si reportáž:

Najčítanejšie správy