Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Divoká jazda motorkára. Pred políciou unikal 15 kilometrov
Zdielať na

Divoká jazda motorkára. Pred políciou unikal 15 kilometrov

TRENČÍN / Dvadsaťsedemročný motorkár z Dubnice nad Váhom unikal pred policajnou hliadkou. Jazdil tak nebezpečne, že niekedy chýbali centimetre a došlo by k tragédii.

Motorkár unikal pred trenčianskymi policajtmi viac ako 15 kilometrov. Porušoval pritom jeden predpis za druhým. Rútil sa v jednosmerkou v protismere. 

Muži zákona ho uvideli na konci Trenčína.

Šľapol na plyn

Okamžite ho začali prenasledovať. Použili pritom svetelné aj zvukové znamenie. Motorkár ale nereagoval. "Namiesto toho, aby zastavil, ešte pridal rýchlosť," uviedla trenčianska krajská hovorkyňa Elena Antalová.

"Vodič by si zaslúžil niekoľko cien. Za drzosť, odvadu a Grand Prix by odo mňa dostal za stupiditu a debilnosť," znalec z odboru cestnej dopravy Marko Pribula.

Riskantná jazda

Jeho riskantnú jazdu policajti po celý čas snímali. Muž, ktorý viezol aj svoju priateľku, porušil viacero predpisov. Nedodržal predpísanú rýchlosť, jazdil v protismere a nerešpektoval plnú čiaru.

Opakovane sa protiidúcemu autu či cyklistov vyhol v poslednej chvíli. Policajti ho zastavili po pätnástich kilometroch v Novej Dubnici. Tvrdil, že ich nevidel.

Motorkár prišiel okamžite o vodičský preukaz.

Divoká jazda motorkára. Pred políciou unikal 15 kilometrov, pozrite si reportáž:

Najčítanejšie správy