Jasno
11°
Bratislava
Servác
13.5.2024
V Bratislave našli zastreleného policajta, objavili ho kolegovia na oddelení
Zdielať na

V Bratislave našli zastreleného policajta, objavili ho kolegovia na oddelení

BRATISLAVA / V stredu večer zomrel na následky strelného poranenia policajt na bratislavskom oddelení na Sasinkovej ulici. Či bola použitá služobná zbraň, ukážu výsledky expertízy.

V stredu krátko pred siedmou hodinou večer došlo na Obvodnom policajnom oddelení na Sasinkovej ulici k výstrelu z krátkej guľovej zbrane.

Kritický stav

Výstrel zranil dvadsaťšesťťročného policajta v spánkovej oblasti hlavy, ktorému na mieste podľahol. To, či bola použitá služobná zbraň, ukáže expertíza.

"Dvadsaťšesťročný muž bol v kritickom stave s vnútrolebkovými poraneniami na umelej ventilácii do Univerzitnej nemocnice na Kramároch," uviedol hovorca Zdravotnej záchrannej služby Boris Chmel. Policajt Adam na neurochirurgickom oddelení zomrel.

Samovražda?

Zatiaľ nie je jasné, čo sa za bránami tohto oddelenia odohralo, mohlo ísť o samovraždu. Tomu ale odporuje doterajšia prísnejšia právna kvalifikácia skutku. "V prípade je začaté trestné stíhanie vo veci zabitia," uviedla hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová.

Podľa informácií reportéra TV JOJ Richarda Bolješika môže ísť o nešťastnú náhodu. Policajt sa mal hrať so svojou zbraňou v kancelárii. Nasledoval výstrel, ktorý mu ťažko zranil hlavu.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články