Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Zlodeji chceli kradnúť pneumatiky a disky, prekazili im to policajti
Zdielať na
Krimi

Zlodeji chceli kradnúť pneumatiky a disky, prekazili im to policajti

RUŽOMBEROK / Na prelome zimy a jari sa zlodeji ulakomia na disky a pneumatiky. V Ružomberku im v priebehu ostatných dní už dve takéto krádeže prekazili mestskí policajti.

Bolo pár minút pred treťou hodinou v noci, keď si mestskí policajti počas hliadkovania na sídlisku Roveň všimli medzi garážami podozrivý pohyb.

Niekoľko desiatok metrov pred nimi sa mihla bežiaca silueta muža. Policajti vyrazili smerom k nemu. Keď prišli bližšie, všimli si, že na krajnej garáži sú poškodené plechové dvere.

Jeden policajt zostal na mieste, pre prípad, že by vo vnútri ešte niekto bol, druhý sa rozbehol za páchateľom. Ten mal ale značný náskok a keďže policajti presne nevideli, ktorým smerom utekal, zlodej sa im stratil v tme. Za dverami garáže už mal nachystané hliníkové elektróny i nové letné pneumatiky.

Pneuservis

Začínajúca sa sezóna prezúvania áut priviedla podľa všetkého zlodejov aj do pneuservisu neďaleko ružomberskej železničnej stanice.

"Operačný príslušník prijal na pulte centrálnej ochrany signalizáciu o poplachu. Okamžite vyslal na miesto hliadku, ktorá tam bola do dvoch minút," uviedol Roman Jankovič z Mestskej polície v Ružomberku.

Na budove našli poškodené dvere. Po páchateľovi ale nebolo ani stopy.

Zlodeji chceli kradnúť pneumatiky a disky, prekazili im to policajti, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy