Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obvinený Dušan nemusí byť jediným útočníkom, priznal sa k šiestim skutkom
Zdielať na

Obvinený Dušan nemusí byť jediným útočníkom, priznal sa k šiestim skutkom

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Štyridsaťjedenročný Dušan nemusí byť jediný, kto v Bratislave útočil fekáliami a močom. Prominentného fitnesstrénera polícia zatiaľ obvinila len zo šiestich útokov. K ním sa Dušan pred súdom priznal. Polícia ale takýchto útokov eviduje od začiatku roka trinásť

Ženy v Bratislave cestujúce MHD od začiatku roka terorizoval fekálny fantóm, ktorý ich natieral výkalmi a oblieval močom. Polícia minulý štvrtok chytila fitness trénera Dušana a sudca ho cez víkend poslal do preventívnej väzby. Vyšetrovanie neskončilo.

"Štyridsaťjedenročného Dušana z Bratislavy poverený príslušník obvinil na podklade doposiaľ zistenej dôkaznej situácie zo šiestich prípadov prečinu výtržníctva," uviedla policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Tri roky za mrežami

Obvinenému mužovi hrozí maximálny trest tri roky. Pokiaľ znalecké posudky preukážu, že Dušan je za svoje skutky právne zodpovedný.

Dušanov advokát cez víkend povedal, že jeho klient činy ľutuje. "Je mu to ľúto, ospravedlňuje sa za to," uviedol advokát Adam Puškár.

Dušan je obvinený zatiaľ zo šiestich skutkov, ku ktorým sa prakticky doznal. Polícia ale eviduje takýchto prípadov 13. "V súčasnej dobe sa na Okresnom riaditeľstve polície v Bratislave I vykonávajú ďalšie procesné úkony k objasneniu ďalších skutkov spáchaných obdobným spôsobom," dodala Kurucová.

Či môže byť útočníkov viac, polícia nekomentuje. "Vzhľadom v súčasnému stavu konania, jeho rozsahu a komplikovanosti a z dôvodu možného zmarenia procesných úkonov sa vyšetrovateľ rozhodol viac o veci neinformovať," dodala Kurucová.

Téme sa venoval Richard Bolješik:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy