Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Divoká zlatá svadba: Manžel skončil v cele, manželka dobitá
Zdielať na
Krimi

Divoká zlatá svadba: Manžel skončil v cele, manželka dobitá

SPIŠSKÉ BYSTRÉ / Sedemdesiatjederočný Koloman z obce Spišské Bystré (okres Poprad) oslávil 50. výročie sobáša spôsobom, ktorý ho dostal za mreže. Svojej manželke sa vyhrážal zabitím a dokonca ju naháňal medzi príbytkami.

Gizela žije s Kolomanom už 50 rokov. Zlatú svadbu ale manžel oslávil útokom na vlastnú manželku. "Nebol zlý, len sa zhoršil. Dobil ma. On ma chcel zabiť. Vyhrážal sa, že ma zabije," hovorí Gizela.

Prvé útoky prišli minulý týždeň. Gizelu sotil Koloman tak, že rukami spadla na kachľovú pec. Navyše ju po prstoch udieral palicou. "Ruky mám spálené," hovorí žena.

Vulgarizmy i vyhrážky

Tento týždeň Koloman svoju manželku naháňal medzi príbytkami. Hádzal do nej kamene, vulgárne jej nadával, bil ju palicou a stále sa vyhrážal. "Kričal, že ma zabije," hovorí dôchodkyňa.

Gizela preto zavolala políciu. Koloman skončil v policajnej cele. "Muža už obvinili z prečinu ublíženia na zdraví a z prečinu nebezpečného vyhrážania sa," potvrdila prešovská krajská hovorkyňa Jana Migaľová.

Strach manželky

Manželia majú spolu päť detí. Tie boli svedkami hádky. Sú z toho smutné. Prajú si, aby sa otec vrátil domov. Na nich bol podľa ich slov vždy dobrý.

Gizela ale so svojimi deťmi nesúhlasí. Bojí sa, že manžel svoje vyhrážky naplní.

O ďalšom osude Kolomana ale bude rozhodovať sudca.

Zlatá svadba manželov skončila neslávne, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy