Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Policajti pátrajú po tínedžeroch aj dospelej žene, pomôžte aj vy
Zdielať na

Policajti pátrajú po tínedžeroch aj dospelej žene, pomôžte aj vy

KAMENICA, PIEŠŤANY, LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Traja tínedžeri, jedno mladé dievča a 58-ročná žena. Po týchto ľuďoch už niekoľko dní pátrajú policajti po celom Slovensku. Ak máte o nich nejaké informácie, volajte na číslo 158.

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po troch tínedžeroch. Sedemnásťročný Kristián Bartoš z Piešťan ešte 5. novembra minulého roka odišiel z resocializačného zariadenia v Galante. Vysoký je 198 cm, atletickej postavy. Má hnedé vlasy, po bokoch nakrátko vystrihané. Naposledy mal oblečené pracovné nohavice a čiernu bundu s kapucňou.

Oslava u kamarátky

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, z toho istého zariadenia ušiel 9. januára šestnásťročný Lucio Lnanger z Topoľčian. Lucio je 160 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke čierne vlasy a tmavé oči. Oblečené mal bledosivé tepláky a bledofialovú mikinu.

Nezvestná je aj pätnásťročná Andrea Ščasná zo Serede. Ešte 8. januára odišla na oslavu ku kamarátke do Trnavy a odvtedy sa neozvala. Andrea je 182 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má zelené oči a dlhé blond vlasy. Oblečené mala modré rifle, červenú šuštiakovú termo bundu a obuté mala vysoké hnedé šnurovacie čižmy.

Nezvestná Veronika

Sedemnásťročná Veronika bývala prechodne v krízovom centre v dome svätej Kláry od augusta minulého roka.

Denný režim tu majú dievčatá síce presne určený, no v zariadení aj mimo neho sa pohybujú voľne. Ostatných pár týždňov brigádovala Veronika v reštaurácii v centre Liptovského Mikuláša. V nedeľu však do práce neprišla.

Meškala 20 minút

"Keď meškala 20 minút, tak sme začali zisťovať čo sa deje, kde môže byť a dozvedeli sme sa, že možno ani do toho kostola sa nedostavila, ako sa mala a zmizla bez stopy," hovorí majiteľ reštaurácie Marek Šimon.

Vychovávateľky to oznámili  rodičom, aj na polícii, no zároveň pátrali na vlastnú päsť. Je dosť možné, že sa Veronika pohybuje v okolí Banskej Bystrice. Pátranie po nej rozbehli na sociálnych sieťach aj jej priatelia.

Veronika si so sebou nevzala žiadne peniaze, doklady, ani iné osobné veci. Je vysoká približne 170 centimetrov, aktuálne má tmavé vlasy, onedlho oslávi 18. narodeniny.

Mobilný telefón

Je to už niekoľko dní, čo pani Juditu jej najbližší nevideli. Odišla z domu a nikomu sa doteraz neozvala. V jej rodine nastali prvé obavy, keď sa dozvedeli, že neprišla do práce. Márne sa jej snažili jej najbližší dovolať.

Nezvestná pani Judita by mala mať so sebou svoj mobilný telefón. Ten sa polícia pokúsila lokalizovať, no zatiaľ bez úspechu. Päťdesiatosemročnú ženu sa im doposiaľ nepodarilo vypátrať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy