Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nehoda na Spiši. Mladík skončil s autom v poli
Zdielať na

Nehoda na Spiši. Mladík skončil s autom v poli

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Mladý vodič po kaskadérskych kúskoch skončil v poli pri Spišskej Novej Vsi. So zraneniami ho previezli do nemocnice. Polícia pracuje aj s verziou, že ho na krajnicu vytlačila iná vodička.

Dvadsaťročný František na plnej čiare začal predbiehať autá. Po šmyku preletel bokom krížom cez cestu do protismeru a zišiel z vozovky na trávu. Nerovný povrch spôsobil, že auto úplne stratilo stabilitu. Prevrátilo sa cez strechu.

"Bola nám nahlásená nehoda osobného vozidla, že je na streche, ale prišli sme na miesto zásahu, auto bolo na kolesách na poli,"
informoval veliteľ zásahu Karol Kampczyk.

Mladík mal auto iba dva mesiace. Jeho otec tvrdí, že nezvykol jazdiť rýchlo.

Skončil v nemocnici

František zo zdemolovaného auta vyšiel po svojich. Záchranári ho po prvotnom ošetrení odviezli do nemocnice. "Vodič bol už mimo vozidla. Bol ošetrený, na ruke mal tržné zranenia," potvrdil Kampczyk.

"František bol ambulantné ošetrený na chirurgii v spišskonovoveskej nemocnici. Má pomliaždeniny hlavy vo vlasatej časti a odreniny na končatinách. Pacient nebol hospitalizovaný," doplnila marketingová špecialistka pre Svet zdravia Zuzana Chromičová.

Vinník neznámy

Príčina nehody zatiaľ nie je známa. Podľa svedkov, keď mladík obiehal autá, vodička, ktorá išla pred ním, sa zrazu rozhodla tiež obiehať. Polícia tak pracuje aj s verziou, že žena mladíka vytlačila na krajnicu. Obidvaja sú z rovnakej obce. Vodička, ani jej auto, žiadnu ujmu neutrpeli

Alkohol, za túto nehodu nemôže. Kto je skutočným vinníkom, určí až policajné vyšetrovanie.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy