Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Róberta Okoličányho polícia vypočula, zatiaľ zostáva v cele
Zdielať na
Krimi

Róberta Okoličányho polícia vypočula, zatiaľ zostáva v cele

KOŠICE / Polícia v stredu niekoľko hodín vypočúvala mužov zadržaných pri utorkovej razii v Košiciach. Medzi nimi aj muža považovaného za bossa východoslovenského podsvetia Róberta Okoličányho a jeho syna.

Televízia JOJ v utorok priniesla exkluzívne zábery zo zásahu Národnej kriminálnej agentúry.

Viac ako desiatka ozbrojených mužov na jednom z košických sídlisk zadržala Róberta Okoličányho. V rukách polície skončil aj jeho syn a ďalší štyria muži.

Traja muži boli prepustení na slobodu, ďalší traja ostali za mrežami a polícia ich hodiny vypočúvala.

Podľa informácií TV JOJ od zdroja blízkeho vyšetrovaniu padlo už v prípade aj niekoľko obvinení.

Nevyjadrujú sa

Polícia tieto informácie zatiaľ oficiálne nepotvrdila. "Z dôvodu prebiehajúcich procesných úkonov bližšie informácie nie je možné poskytnúť," povedal hovorca polície Martin Wäldl.

Kto je Róbert Okoličány? Pozrite si reportáž:

Dôvod zadržania mužov polícia zatiaľ drží v tajnosti. K obvineniu sa nechceli vyjadriť ani zadržaní muži a ani ich najbližšia rodina.

"Ich stanovisko je také, že nateraz sa k veci vyjadrovať nebudú. Bližšie sa k veci viem vyjadriť v čase rozhodovania o vzatí do väzby," potvrdila advokátka zadržaných mužov Kristína Piovarčiová.

Rozhodne súd

O tom, či budú zadržaní stíhaní na slobode alebo väzobne bude rozhodovať súd. Od zadržania plynie zákonom stanovená doba, dokedy musí byť rozhodnuté o ich prepustení na slobodu alebo vzatí do väzby.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy