Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na moste nad Váhom havaroval motorkár, zrážku neprežil
Zdielať na
Krimi

Na moste nad Váhom havaroval motorkár, zrážku neprežil

TRENČÍN / Na novovybudovanej ceste ponad rieku Váh v Trenčíne sa stala prvá smrteľná dopravná nehoda. Jej obeťou je 62-ročný motocyklista, ktorý sa zrejme nedopustil žiadnej jazdnej chyby. S motorkou vrazil priamo do auta, ktoré sa otáčalo na ceste.

V peknom počasí sa chcel prevetrať na motorke, no skončilo sa to tragédiou. Staršiemu motocyklistovi z Trenčína vošlo priamo do jazdnej dráhy auto. Vodič za volantom spravil podľa všetkého chybu, ktorej následky sú fatálne.

"K dopravnej nehode pravdepodobne došlo tak, že 50-ročný vodič jazdiaci na Fiate sa otáčal krížom cez jazdné pruhy, pričom pri otáčaní došlo k zrážke s motocyklistom," objasňuje hovorca policajného zboru Pavol Kudlička.

Nehybné telo

Motocyklista zostal po zrážke nehybne ležať v strede cesty. Okamžite k nemu pribehli okoloidúci vodiči, ktorí mu poskytli prvú pomoc.

Na miesto nehody dorazili ako prví policajti z trenčianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky. Muža oživovali až do príchodu zdravotných záchranárov. Žiaľ, prinavrátiť životné funkcie sa už ani im nepodarilo.

"Šesťdesiatdvaročný motocyklista utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol," dodáva Kudlička.

Skracovanie cesty

Päťdesiatročný vodič z Trenčína, ktorý pravdepodobne nehodu spôsobil sa po celý čas len nemohúcne pozeral na prikryté telo motocyklistu. Ak by vedel, ako to celé dopadne, určite by pár minút jazdy navyše obetoval a neotáčal sa cez plnú čiaru. Podľa informácii televízie JOJ však zďaleka nie je jediný, kto si v tomto novovybudovanom úseku na okraji Trenčína takýmto riskantným spôsobom skracuje cestu.

Pozrite si reportáž redaktora Ľubomíra Trautenbergera:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy