Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
V chate v Lubine našli obeseného muža a omámenú ženu
Zdielať na

V chate v Lubine našli obeseného muža a omámenú ženu

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / V Lubine pri Novom Meste nad Váhom v jednej z chatiek našli mŕtveho muža a pravdepodobne predávkovanú ženu. Tú policajti hľadali od stredy večera.

Mladého muža našli obeseného v chatke nad dedinou. Mladá žena, ktorá tam s ním bola, skončila v nemocnici.

Podľa informácií TV JOJ ide o osemnásťročné dievča, ktoré policajti hľadali od stredy večera. Práve v tom čase prišiel do chatky 34 ročný muž na aute, v ktorom doviezol aj dievča.

Na mieste ostali celú noc. Dievča chcelo ísť z Bratislavy domov, do Vranova nad Topľou na sviatky. Na internete našla kontakt na Pavla, ktorý ponúkal rozvoz po celom Slovensku a tak si objednala jeho služby.

Boj o život

V stredu na obed nastúpila do jeho auta. Pred Novým mestom nad Váhom ale odbočil z trasy. Násilím ju zavliekol na chatu jeho starého otca do Lubiny.

Dal jej užiť pravdepodobne lieky na spanie. Zobudila sa ráno a podarilo sa jej ujsť na dvor. Zavolala svojmu otcovi. 

Muža našli obeseného v garáži. Dievča podrobili viacerým vyšetreniam. Policajti zisťujú, či ju muž znásilnil a akými látkami ju omámil.

Pavol sa podľa všetkého obesil potom, ako zistil, že jeho obeť mu z chatky ušla. Schovala sa do auta a on ju nevedel nájsť. Vedel, že je zle a preto si siahol na život.

Pozrite si reportáž z miesta nešťastia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy