Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Obchodnú ulicu v Bratislave obsadili kukláči
Zdielať na

Obchodnú ulicu v Bratislave obsadili kukláči

BRATISLAVA / Desiatky kukláčov z Národnej kriminálnej agentúry obsadili známu Obchodnú ulicu v Bratislave. Kukláči obsadili aj reštauráciu blízko ulice.

Desiatky policajtov z NAKY zasahovali vo štvrtok vo večerných hodinách na Obchodnej ulici a v jej bezprostrednom okolí, a to hneď v niekoľkých reštauračných zariadeniach naraz.

Pri akcii vypomáhali aj Príslušníci pohotovostnej motorizovanej jednotky. Kukláči obsadili reštauráciu v tesnej blízkosti Obchodnej ulice. Vo vnútri zaisťovali fotodokumentáciu a ďalšie dôkazy.

Štyria zadržaní

Policajti boli v tom istom čase aj v malej predajni s rýchlym občerstvením priamo na Obchodnej ulici. Išlo o rozsiahlu akciu, policajti zasahovali aj na ďalších miestach.

"V rámci akcie boli vykonané domové prehliadky, prehliadky iných priestorov a pozemkov v centre Bratislavy, v Devínskej novej Vsi a v Nitrianskom kraji," informuje Martin Wäldl z oddelenia komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru. Protidrogová akcia bola nakoniec úspešná. V putách skončili 4 ľudia.

Pozrite si reportáž redaktora Davida Mimru:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy