Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Hasič z Humenného je nezvestný 10 dní, rodina počíta s najhorším
Zdielať na

Hasič z Humenného je nezvestný 10 dní, rodina počíta s najhorším

HUMENNÉ / Až 150 hasičov, policajtov a potápačov pátra po nezvestnom 55-ročnom mužovi z Humenného. Už desiaty deň prehľadávajú okolie mesta, lesy aj rieku Laborec. Zatiaľ bezvýsledne. Jozef pracoval dlhé roky ako hasič. V sobotu odišiel z domu a dodnes sa nikomu neozval. Rodina už počíta s najhorším.

Už 10 dní nikto netuší, čo sa mohlo s 55-ročným Jozefom stať. Hľadajú ho policajti, hasiči aj záchranná brigáda. "V rámci pátrania boli prepátrané oblasti v katastrálnom území obce Hodkovce a Koškovce, územie popri rieke Laborec smerom k obci Lackovce, ale aj samotná rieka Laborec," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Hľadá 150 ľudí

Nezvestný muž pracuje ako hasič v Humennom. Kolegovia o ňom hovoria ako o vynikajúcom a zodpovednom človeku. Príbuzní si jeho náhle zmiznutie tiež nevedia vysvetliť.

"Nezvestný muž je 180 centimetrov vysoký, má štíhlu postavu, podlhovastú tvár a šedivé vlasy," dodáva Migaľová.  Do pátracej akcie bolo doposiaľ zapojených 150 ľudí. Ich pátranie bolo zatiaľ neúspešné.

Polícia žiada občanov, ktorí by mali akékoľvek informácie o nezvestnom Jozefovi, aby to oznámili na čísle 158.

Téme sa venuje redaktorka Katarína Kleknerová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy