Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Milena skočila zo štvrtého poschodia, v nemocnici bojuje o život
Zdielať na

Milena skočila zo štvrtého poschodia, v nemocnici bojuje o život

HUMENNÉ / Z okna na štvrtom poschodí bytovky v Humennom vyskočila 38-ročná žena. Podarilo sa jej to na druhý pokus. Prvýkrát ju na parapete videl stáť sused. Milenu v poslednej chvíli stiahol naspäť do bytu. Napriek tomu, že s ňou bola matka aj sestra, v ďalšom zúfalom kroku žene zabrániť nedokázali. V nemocnici bojuje o život.

Matka a sestra 38-ročnej ženy práve v kuchyni pripravovali večeru. O tom, že sa Milena chystá vyskočiť z okna, ani len netušili.

Na parapete štvrtého podlažia ju zbadal jeden zo susedov. V skoku jej zabránil. Ženu to neodradilo. "Prvýkrát som ju išiel stiahnuť z okna, druhýkrát som už nestihol, len jej babka zakričala," opisuje sused Ján.

Problémová rodina

"Moja dcéra ma volá, že Mila je na okne! Nebolo kedy, pribehla som a už skočila. Nemohli sme ju udržať, zrazu bol koniec," hovorí Milenina matka Helena.

"Zranená žena po príchode záchranárov ležala na boku a v hlbokom bezvedomí. Pri páde utrpela ťažké vnútorné poranenia," informuje hovorkyňa záchranárov Alena Lacýková-Krčová. Žena sa podľa susedov z okna pokúšala vyskočiť už aj v minulosti. Hovoria, že ide o problémovú rodinu.

Bojuje o život

"Stále sú opité, potom sa hádajú," tvrdí suseda Helena. Záchranári Milenu previezli do nemocnice. Prijali ju na ARO. Podľa našich posledných informácií je jej stav veľmi vážny.

Na mieste bola redaktorka Jana Veľasová:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy