Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Naložím ťa do auta, znásilním a zabijem, vyhrážal sa Erik policajtke
Zdielať na

Naložím ťa do auta, znásilním a zabijem, vyhrážal sa Erik policajtke

HUMENNÉ / Priamo na oddelení si vyhrážky vypočula policajtka od tridsaťjedenročného Erika z Humenného. Polícia muža obvinila z nebezpečného vyhrážania.

Muža predviedli na policajné oddelenie, aby podal vysvetlenie k priestupku, ktorý spáchal. Policajti tvrdia, že sa im začal vyhrážať. "Stalo sa to, bol som veľmi opitý, priznávam sa. Spravil som chybu, vyhrážal som sa policajtom, bola to čisto iba moja chyba," povedal po vytriezvení.

Erik nešetril ani vulgarizmami a urážkami. Postupne sa začal policajtom vyhrážať smrťou. Policajtke mal povedať, že ju znásilní, naloží do auta a zabije. Muž tvrdí, že si nič z toho nepamätá.

Nič si nepamätá

"Ako si môžem niečo pamätať, keď som mal v sebe toľko alkoholu, že neviem, čo som robil," tvrdí. "V miestnosti pre predvedené osoby začal muž  službukonajúcich policajtov slovne urážať hanlivými výrokmi,ako aj to, že po prepustení ich všetkých zničí, naloží do auta a zabije," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobanik.

Policajti už v tomto prípade začali trestné stíhanie pre prečin nebezpečné vyhrážanie a Erika obvinili. "Na polícii som nikdy predtým nebol. Raz sa stalo, že som doma niečo rozbil a už ma idú zavrieť, idú ma odsúdiť," hovorí Erik.

Erik sa snažil po vytriezvení presvedčiť aj policajtov, že to čo spravil, ľutuje. "Ešte som chcel kúpiť aj čokoládu a policajt mi hovorí, či si myslím, že jedna čokoládka to vyrieši. Viem, že nie ale aspoň videli, že mi to nie je ľahostajné," dodáva.

S Erikom sa rozprávala redaktorka Katarína Kleknerová: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy