Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pomôžte identifikovať lupičov. Prepadli pumpu i herňu
Zdielať na

Pomôžte identifikovať lupičov. Prepadli pumpu i herňu

MALACKY/LEVICE / Neznámi páchatelia prepadli malú benzínku na Záhorí v obci Láb. Odniesli si viac ako tritisíc eur. Pri odchode použili slzotvorný plyn. Nebo to jediný prípad prepadu za posledné dni. Ozbrojený maskovaný muž prepadol aj herňu v Leviciach.

Dosiaľ neznámi páchatelia prišli na čerpaciu stanicu krátko po záverečnej. Keďže mal už pupmár zatvorené, zaklopali na dvere.

Zamestnanec otvoril a do vnútra sa vrútili dvaja maskovaní muži. Zatiaľ, čo jeden so zbraňou v ruke prekvapeného muža pritlačil k stene, kde ho držal, druhý vošiel za pult.

Spoza neho zobral drevenú nádobu a čiernu peňaženku. Keď získali hotovosť viac ako tritisíc eur, nastriekal jeden z lupičov do priestoru slzotvorný plyn a rýchlo ušli.

Pri prepade sa pumpárovi nič vážne nestalo.

Na fotografiách z kamerových záznamov je vidieť, že sa obaja lupiči maskovali čiernou kuklou a kapucňami. Jeden z nich mal na sebe čiernu zimnú bundu so žltými pásmi, tmavé nohavice a na rukách mal pravdepodobne modré gumené rukavice. Druhý mal mať oblečenú modrú zimnú bundu.

Ak by ste mužov na záberoch spoznali, kontaktujte políciu na čísle 158.

Prepad herne

Prepad sa stal aj v Leviciach. Do herne na Hviezdoslavovej ulici vtrhol ozbrojený muž, ktorý sa taktiež maskoval kuklou a kapucňou. Prišiel za krupierkou a pýtal peniaze.

Mladá žena mu rýchlo dala peňaženku, v ktorej bolo asi 270 eur a karta od hracieho automatu. Lupič následne ušiel k neďalekému nákupnému centru. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre lúpež. Páchateľom, po ktorých polícia pátra hrozí až 12 ročné väzenie. Ak ste ich spoznali, kontaktujte políciu.

Pozrite si reportáž a pomôžte identifikovať zlodejov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy