Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Časť diaľnice D1 pre nehodu uzavreli
Zdielať na
Krimi

Časť diaľnice D1 pre nehodu uzavreli

DUBNICA NAD VÁHOM / Diaľnicu D1 v úseku od Dubnice nad Váhom v smere na Žilinu v pondelok dopoludnia uzavreli. Dôvodom bola dopravná nehoda.

Nehodu na 143. kilometri D1 v smere do Považskej Bystrice spôsobil vodič kamióna prevážajuceho komponenty do automobilov. Starší muž podľa všetkého za volantom zaspal.

"Päťdesiatosemročný vodič nákladného vozidla sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a narazil do vozidiel, ktoré stáli v odstavnom pruhu a vykonávali údržbu," informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Vo vozidlách údržby diaľníc nesedel nikto. Traja robotníci v čase nárazu čistili kanalizáciu za zvodidlami. Kým dvom z nich sa nič nestalo, tretieho zrazilo k zemi spätné zrkadlo signalizačného vozidla, ktoré pred sebou tlačil kamión. Mužove zranenia na pohľad neboli vážne, no z miesta ho na pozorovanie do nemocnice odviezla sanitka.

Prevrátené vozidlá

Na diaľnici D1 sa stala nehoda i v skorých ranných hodinách. Okolo šiestej hodiny mimo cesty za Trnavou smerom na Bratislavu prevrátil kamión. Na miesto okamžite prišli seneckí a trnavskí hasiči.

Hasiči zasahovali v pondelok ráno i na diaľnici D2. Okolo pol siedmej sa na diaľnici Malacky smer Bratislava prevrátila dodávka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy