Polojasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Požiar v Lehniciach. Hasiči našli v dome mŕtveho človeka
Zdielať na

Požiar v Lehniciach. Hasiči našli v dome mŕtveho človeka

LEHNICE / V Lehniciach (okres Šamorín) ráno horel dom. Na miesto okamžite vyštartovali hasiči. Po zahasení požiaru našli v dome mŕtvu osobu.

Dnes ráno po ôsmej hodine boli hasiči zo Šamorína vyslaní k požiaru rodinného domu v obci Lehnice, okres Dunajská Streda.

V dome bývala 42-ročná Žaneta, matka troch detí. Požiar si všimol okolo 7:45 sused, ktorý býva oproti. Napriek tomu, že je členom dobrovoľného hasičského zboru, tragédii zabrániť nedokázal.

Rakovina a epilepsia

Žena bola údajne ťažko chorá. Mala mať rakovinu a epilepsiu. Pred týždňom sa vrátila z nemocnice. V dome, v ktorom nemali elektrinu, žila so svojím ddruhom, korý je v týchto dňoch tiež hospitalizovaný v nemocnici.

Podľa miestnych, požiar mohol vzniknúť z 2 dôvodov. Žena mohla dostať epileptický záchvat a prevrátila pri tom horiacu sviečku, alebo pri sviečke zaspala. Presnú príčinu požiaru vyšetruje polícia.

"Pri obhliadke miesta požiaru nebolo možné určiť príčinu usmrtenia ženy, preto lekár nariadil vykonať pitvu," informuje hovorkyňa poliavjného zboru Martina Kredatusová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy