Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tragická cesta do práce. Pri nehode na východe zahynul Vladimír
Zdielať na
Krimi

Tragická cesta do práce. Pri nehode na východe zahynul Vladimír

MICHALOVCE / Dopravná nehoda s tragickým koncom sa stala v piatok ráno na východe Slovenska. Štvorčlenná posádka mala namierené do práce. Pre údajnú technickú poruchu na aute však museli zastaviť. Pri pokuse roztlačiť auto sa však na nich zozadu vyrútil mladý vodič. Zrážka mala fatálne následky. Spolujazdec zraneniam na mieste podľahol.

Dve zdemolované autá, dvaja ťažko zranení a jeden mŕtvy. Taký je výsledok dopravnej nehody medzi Palínom a Pavlovcami nad Uhom. Štvorčlennej posádke Fordu sa podľa našich informácií tesne za zákrutou pokazilo auto.

Traja spolujazdci preto vystúpili von, na vozovku umiestnili výstražný trojuholník a auto sa vraj snažili roztlačiť. Šofér sedel za volantom.

V tom sa na nich vyrútil mladý vodič, ktorý si ich všimol zrejme neskoro a nestihol už zabrzdiť. Nasledoval silný náraz, po ktorom obidve autá vyleteli z cesty a skončili v priekope.

Príčina nejasná

Na miesto nešťastia už po chvíli dorazili všetky záchranné zložky. Vodič Volkswagenu sa nezranil, no posádka druhého auta bola na tom veľmi zle.

Záchranári previezli dve osoby s ťažkými zraneniami do Michalovskej nemocnice. Život asi 56 ročného Vladimíra sa žiaľ zachrániť nepodarilo. Na mieste bol mŕtvy.

Zatiaľ nie je jasné, čo bolo príčinou dopravnej nehody. Na miesto preto polícia prizvala aj znalca z odboru dopravy.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy