Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rodičov nezvestnej Ľudmily (21) vydierali
Zdielať na

Rodičov nezvestnej Ľudmily (21) vydierali

NITRA / Hyenizmus či uplná strata akéhokoľvek ľudského cítenia. Aj tak by sa dalo nazvať konanie štyroch mužov z okolia Nitry a Piešťan, ktorí sa chceli priživiť na ľudskom nešťastí. Mladí muži mali prísť autom za otcom nezvestnej Ľudmily z Dobšinej a za informácie o tom, kde sa dievča nachádza, pýtali 12 000 eur. Podozriví sú už v rukách polície.

Podozriví mali prísť do Dobšinej spolu na jednom aute a peniaze mali pýtať od otca nezvestnej Ľudmily. Hneď ako ich zazrela jej mama, nasadli do auta a ušli. Dvadsaťjedenročná Ľudmila zmizla bez stopy 24. októbra cestou z diskotéky v Nitre.

Chceli peniaze

Pátranie po nej stále pokračuje, Zrejme preto chceli štyria muži získať od nešťastného otca peniaze. Dvanásťtisíc eur bola suma, ktorú podozriví od rodiny žiadali.

"Požadovali 12 000 eur za informáciu o tom, kde sa jeho dcéra nachádza," informuje policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Za poskytnutie informácií o tom, kde sa Ľudmila nachádza. Potom, ako z Dobšinej ušli, začali po nich pátrať policajti. V stredu ráno už dvoch z nich priviezli policajti z Nitry, ďalších dvoch z okolia Piešťan.

Prečin nátlaku

Podľa našich informácii a muži priznali ku tomu, že peniaze od nešťastného otca žiadali. S únosom ale podľa ich slov nemajú nič spoločné a ani nevedia kde sa Ľudmila nachádza. Zrejme len chceli zbohatnúť na ľudskom nešťastí.

"Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin nátlaku, páchateľovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov," dodáva Mesárová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy