Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Michal tínedžerov najprv opil a zdrogoval, potom ich fotil
Zdielať na

Michal tínedžerov najprv opil a zdrogoval, potom ich fotil

HUMENNÉ / Tridsaťosemročný muž mal tínedžerovi ponúknuť drogy a alkohol a neskôr ho mal fotiť obnaženého. Pätásťročný Humenčan nebol pritom jedinou údajnou obeťou. Druhou mal byť Kristián z Bratislavy. Michal sa k činom priznal. S prokurátorom sa dohodli na podmienke.

Michal si mal svoje objekty svojho záujmu hľadať na sociálnej sieti. Lanáril ich na fotenie do časopisu.

"Najprv mu dal alkohol a potom marihuanu. Následne ho presviedčal a navrhol mu, aby sa vyzliekol," opisuje príbuzná tínedžera.

Fotograf sa ale vinný necíti. "Ja som nič nespravil. Nie som vinný. Obvinili ma z ťažkého zločinu, ktorý absolútne nemá súvis s tým, čo som spravil," háji sa Michal.

Dohodol sa

Polícia má však v rukách dôkazy. Pri domovej prehliadke zaistili rôzne nosiče s obsahom detskej pornografie. Obeťou pritom nie je len pätnásťročný Humenčan, ale aj Kristián z Bratislavy.

Michal sa k činom priznal. "Prokurátor a obvinený sa dohodli na treste v trvaní troch rokov odňatia slobody," uviedol Marián Spišiak, hovorca Krajskej prokuratúry v Prešove.

Michal sa navyše musí podrobiť sexuologickému liečeniu ambulantnou formou. Dohoda medzi prokurátorom a obvineným nie je zatiaľ právoplatne uzavretá. Spis totiž skončil pre procesné pochybenie opäť na prokuratúre.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy