Skoro jasno
14°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Čelnú zrážku pri Trenčíne neprežilo dievča (†18)
Zdielať na

Čelnú zrážku pri Trenčíne neprežilo dievča (†18)

TRENČÍN/DUBNICA NAD VÁHOM / Medzi Trenčínom a Dubnicou nad Váhom sa stala tragická dopravná nehoda. Pri čelnej zrážke zomrelo osemnásťročné dievča a štyria ľudia sa ťažko zranili. Za nehodu zrejme môže rýchla jazda na mokrej ceste a nepozornosť mladého vodiča.

Mladý vodič Peugeotu, v ktorom sa viezli štyria ľudia, zrejme nezvládol riadenie. Cesta medzi Trenčianskou Teplou a Novou Dubnicou bola mokrá a šmykľavá.

"Z doposiaľ nezistených príčin vodič prešiel do protismeru," uviedla hovorkyňa trenčianskych krajských policajtov Elena Antalová.

Auto sa prevrátilo

Nasledoval prudký náraz. Auto so štvorčlennou posádkou odhodilo do stĺpu osvetlenia a skončilo prevrátené na boku. Na miesto okamžite vyrazili všetky záchranné zložky.

Hasičom z Dubnice nad Váhom museli prísť na pomoc aj kolegovia z Trenčína. V zdemolovanom aute boli štyri zakliesnené osoby. "Osoby sme vyslobodzovali cez zadné okno," opísal veliteľ zásahu Roman Vršanský.

Zomrela po prevoze do nemocnice

Na mieste zasahovalo až päť sanitiek, všetci z auta boli pri vedomí. "Dvaja pacienti sú hospitalizovaní na oddelení úrazovej chirurgie s mnohopočetnými poraneniami, čaká ich operácia. Jeden pacient je hospitalizovaní na oddelení anesteeziológie a intenzívnej medicíny," uviedla hovorkyňa trenčianskej nemocnice Lucia Mizeráková.

Krátko po prevoze do nemocnice zomrelo osemnásťročné dievča. "Zranenia mladej ženy neboli zlúčiteľné so životom," dodala hovorkyňa nemocnice. Vodič Octavie, ktorý už zrejme nemal šancu vyhnúť sa zrážke, si zlomil nohu a leží v nemocnici v Považskej Bystrici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy