Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pomáhať a chrániť v praxi. Policajti zachránili ľudský život
Zdielať na
Krimi

Pomáhať a chrániť v praxi. Policajti zachránili ľudský život

Zdroj: ISIFA

ČADCA / Policajti z Čadce zachránili v sobotu ľudský život. Štyridsaťsedemročnému mužovi zabránil skočiť z mosta na koľajisko.

V sobotu krátko po deviatej hodine večer v obci Skalité stál na moste ponad železničnú trať neznámy muž. Vyzeralo to tak, že chce zoskočiť na koľaje.

Okamžite na miesto prišli policajti z Čadce. Po taktickom príchode vypli svetlá na aute, keď na neosvetlenom moste nad koľajiskom zbadali neznámeho muža, ktorý preliezal zábradlie.

Ihneď vybehli po schodoch na most, pričom muž už stál za zábradlím. Jednou rukou sa ho držal a v druhej ruke držal mobilný telefón. Policajti sa k nemu opatrne priblížili. V tom sa však muž pustil aj druhou rukou a chcel zoskočiť pomedzi trolejové vedenie na železničnú trať.

Profesionálny a taktický prístup

Policajti rýchlo zareagovali. V poslednej chvíli ho zachytili, vytiahli na most a zabránili mu v zoskoku na železničnú trať. S mužom komunikovali a následne ho odovzdali zdravotníkom.

Policajti tak svojím profesionálnym a taktickým konaním naplnili poslanie polície "Pomáhať a chrániť" a zachránili život 47 ročnému mužovi.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy