Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V košickej nemocnici horel pacient
Zdielať na

V košickej nemocnici horel pacient

KOŠICE / Za múrmi košickej nemocnice začal v noci na piatok horieť pacient. Nikto si nevie vysvetliť, ako sa to mohlo stať. Hovorí sa, že bol poliaty alkoholom a osudnou sa mu mohla stať cigareta. V sobotu ráno, napriek snahe lekárov, muž zomrel.

Zamestnancom košickej nemocnice sa naskytol otrasný pohľad, keď uvideli na oddelení pacienta v  plameňoch. "Na našom psychiatrickom oddelení došlo k tejto nešťastnej udalosti," potvrdila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Košice Ladislava Šustová.

Takýto prípad si na košickej psychiatrickej klinike nepamätajú. Muža priviezli vo vysokom štádiu opitosti. Celý incident je zahalený rúškom tajomstva a nikto o ňom nechce nahlas hovoriť. Prípad už vyšetruje polícia.

Podľa našich informácií mali pacienta pre jeho vysokú agresivitu pripútať k posteli popruhmi. Od personálu neustále pýtal cigarety. Ako sa dostal k zapaľovaču, prečo zhorel a či sa podpálil sám, to sú otázky, na ktoré zatiaľ nevie nikto odpovedať.

Muž sa údajne z lôžka odpútal a vyzeralo to tak, ako keby náhle vzbĺkol.

Beznádejný prípad

Ťažko popáleného pacienta okamžite previezli na špecializované pracovisko do košickej Šace. Tu lekári zistili ďalšie šokujúce okolnosti prípadu.

"Ide o 46 ročného pacienta, ktorý bol v stave veľmi ťažkej opitosti, mal v krvi šesť promile alkoholu. Priviezli ho s popáleninami tretieho stupňa na 84 percentách tela," informoval riaditeľ nemocnice v Košiciach - Šaci Juraj Vančík. 

Muž v sobotu ráno v nemocnici zomrel.

Najčítanejšie správy