Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V dome našli mŕtve dievča (†18) a jeho nevlastného otca (†52)
Zdielať na
Krimi

V dome našli mŕtve dievča (†18) a jeho nevlastného otca (†52)

LEOPOLDOV / Na Hurbanovej ulici v Leopoldove objavili v dome dve mŕtve telá. Dievča malo osemnásť rokov a údajne vykrvácalo vo vani. Päťdesiatdvaročný muž ležal v obývačke na gauči. Na tele mal viacero bodno-rezných rán. Jedna z verzií je, že najprv zabil dievča a potom seba.

Polícia obhliadala miesto činu niekoľko hodín, Hurbanova ulica tak bolo neprejazdná do neskorého večera. Mŕtve telá mali patriť otcovi a jeho nevlastnej dcére. Najbližších susedov tragédia úplne šokovala. Podľa nich jej predchádzali hádky.

Sanitka mala do domu prísť už aj v minulosti. V rodine vraj dlhodobo pretrvávali nezhody. Telá mala nájsť matka dievčaťa a partnerka mŕtveho muža. Susedia ostali v šoku.

Na tele mladej ženy polícia nenašla znaky vonkajšieho násilia. Príčinu jej smrti preto určí až súdna pitva. Podľa miestnych išlo o krásne dievča a jej priateľ bol chlapec od susedov.

Vražda a samovražda?

Polícia prípad vyšetruje ako zločin vraždy. "Preverujeme aj verziu, že išlo o vraždu a následnú samovraždu," informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Miestni ľudia túto rodinu veľmi nepoznali. Do Leopoldova sa mali prisťahovať len pred dvoma rokmi. K tragédii došlo v peknom zrekonštruovanom dome, na ktorom už na prvý pohľad vidieť, že je udržiavaný.

Aj preto mnohí obyvatelia mesta neveriacky krútili hlavami nad tým, čo sa v ňom stalo. Matka dievčaťa už nešťastie zažila aj v minulosti. Pred dvoma rokmi podľa miestnych ľudí skočil pod vlak biologický otec mŕtveho dievčaťa.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy