Polojasno
22°
Bratislava
Matku dvoch detí (†56) zabili, podozrivý je manžel
Zdielať na
Krimi

Matku dvoch detí (†56) zabili, podozrivý je manžel

SKALICA / V stredu sa v Radošovciach (okr. Skalica) stala tragédia. Päťdesiatšesťročnú matku dvoch detí našli mŕtvu. Zo zabitia je podozrivý jej šesťdesiatročný manžel. Toho policajti zadržali priamo v dome. Mŕtva žena mala údajne na tele viaceré zranenia. Obyvatelia tvrdia, že manželia mali dlhodobé nezhody.

Podľa vyjadrenia súdneho lekára mala 56 ročná pani Anna zomrieť v stredu v ranných hodinách. Jej nehybné telo našli až po tretej hodine popoludní.

Mŕtvu ženu ležiacu na zemi našiel jej syn, keď sa vrátil z práce domov. Otec sedel pri nej. 

Pani Anna na nič nereagovala, bola bledá a na tele mala údajne viaceré zranenia. Okrem tržnej rany na čele a rozbitej hlavy, mala mať na krku aj stopy po škrtení. Syn ihneď volal záchranárov.  

"Na mieste zasahovala posádka zo Skalice. Žiaľ žena už bola mŕtva,"
informoval hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmeľ.

Zo zabitia je podľa polície podozrivý práve jej manžel. Po príchode policajtov bol údajne opitý, sedel pri svojej nehybnej žene a mal mať neprítomný pohľad.  

"Vyšetrovateľ muža zadržal a umiestnil do cely policajného zaistenia.  Je podozrivý z trestného činu zabitia," povedala krajská policajná hovorkyňa z Trnavy Mária Linkešová.

Úradoval alkohol

Policajti a kriminalisti zaisťovali stopy niekoľko hodín. Podľa obyvateľov boli manželia veľmi slušní, no ich veľkým problémom bol práve alkohol. Tomu mali holdovať obaja. Popíjali aj v osudný deň. muž nafúkal dva a pol promile.  

V rodinnom dome bývali len oni dvaja. Deti sa od nich odsťahovali. Hádky mali byť u nich veľmi časté. Údajne sa jej mal aj niekoľkokrát vyhrážať zabitím. Najmä keď si vypil.

Ako pani Anna zomrela bude známe až po súdnej pitve. Jej manžel zatiaľ zostane v policajnej cele.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy