Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Martin (33) nabúral do návesu, z auta ho vystrihávali hasiči
Zdielať na

Martin (33) nabúral do návesu, z auta ho vystrihávali hasiči

ŽILINA / V Žiline sa v pondelok podvečer stala ďalšia dopravná nehoda. Martin zo Starej Ľubovne mal obrovské šťastie. Medzi Žilinou a Čadcou pri Brodne narazil do návesu nákladného auta.

Vodič sa s nákladným autom začal otáčať na hlavnej ceste a prichádzajúce auto si zrejme nevšimol. Martin zostal po zrážke v aute zakliesnený. Jeho Passat narazil do ľavej zadnej časti návesu, odhodilo ho do protismeru a skončil vo zvodidlách.

Auto museli rozstrihnúť

Martin sa z neho sám dostať nevedel, mal zakliesnené nohy. "Na mieste sme zistili, že sa jedná o ťažko zraneného vodiča, ktorý už bol v opatere rýchlej zdravotnej pomoci. Vyslobodili sme ho pomocou hydraulického náradia," uviedol veliteľ zásahu Pavol Cesnek.

Hasiči museli auto úplne rozstrihať, aby zraneného muža z auta dostali. Previezli ho do žilinskej nemocnice. Momentálne je v opatere lekárov na oddelené jednotky intenzívnej starostlivosti.

Nerešpektoval dve plné čiary

Ani Michal si zrejme nevšimol prichádzajúce auto a doplatil na to životom. Otáčal sa cez dve plné čiary na eskádach v Žiline. Nerešpektoval ich, vrazila do neho Oktavia a na mieste bol mŕtvy. Po prevoze do nemocnice zomrela aj jeho priateľka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy