Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Mladíci dostali šmyk, zdemolovali auto
Zdielať na

Mladíci dostali šmyk, zdemolovali auto

BELÁ NAD CIROCHOU / Neďaleko obce Belá nad Cirochou (okr. Snina) sa stala vážna dopravná nehoda. Kusy z auta lietali desiatky metrov od miesta nehody.

V aute sedel Lukáš (29) a Martin (25). Oboch zranených mužov záchranári previezli do nemocnice v Snine. "Dvadsaťdeväťročný muž si pri nehode poranil hlavu, dvadsaťpäťročný muž mal poranenia dolných končatín. Obidvaja boli pri vedomí," uviedol hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel.

Auto spravilo zrejme aj niekoľko kotrmelcov. Krátko predtým ako sa nehoda stala, v Snine intenzívne pršalo. Podľa polície za nehodu môže šmyk. "Vodič pravdepodobne pri prechádzaní vozidiel neprispôsobil rýchlosť jazdy, v dôsledku čoho dostal s vozidlom šmyk," uviedol hovorca krajských prešovských policajtov Daniel Džobaník.

Auto na vrakovisko

Premávku na hlavnej ceste z Humenného do Sniny riadili viac ako hodinu policajti. Podľa našich zistení išlo o nové auto, ktoré si jeho majiteľ kúpil prednedávnom, po tejto nehode však zrejme skončí na vrakovisku. Podľa policajného hovorcu bola škoda na aute vyčíslená na približne 35 tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy