Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na autobusovej stanici zbili a okradli tehotnú ženu
Zdielať na

Na autobusovej stanici zbili a okradli tehotnú ženu

PREŠOV / Na autobusovej stanici v Prešove zbila trojica mužov tehotnú ženu. Útočníci z obce Chminianske Jakubovany ju surovo sotili na zem, kopali a nakoniec aj okradli. Pomoc žene privolal neznámy mladý muž. Polícia útočníkov onedlho zadržala.

Žena bola v Prešove navštíviť syna, ktorý leží v nemocnici. Priamo na ulici ju prepadla skupina chlapov. "Dokopali ma. Dali mi päsťou a mala som roztrhnutú peru," hovorí napadnutá žena, ktorá útočníkov poznala.

"Najmladší z útočníkov jej strhol plecniak, vybral z neho hotovosť 120 eur a osobné doklady," informovala krajská policajná hovorkyňa v Prešove Jana Migaľová.

Žijú v strachu

Prepadnutá žena je v druhom mesiaci tehotenstva. Útočníci skončili v rukách polície. "Všetci traja muži boli do dvadsiatichštyroch hodín zadržaní a vyšetrovateľ ich obvinil zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva," hovorí Migaľová.

Manžel napadnutej ženy sa však bojí. Útočníci sa im mali vyhrážať.

Všetci zadržaní skončili v policajnej cele. Predviedli ich pred sudcu. Ten rozhodol o tom, že ostávajú vo väzbe. V prípade dokázania viny im hrozí tri až osem rokov za mrežami.

Najčítanejšie správy