Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jožko (†14), ktorý vypadol z okna, pravdepodobne spáchal samovraždu
Zdielať na

Jožko (†14), ktorý vypadol z okna, pravdepodobne spáchal samovraždu

BRATISLAVA / Minulú sobotu vypadol z okna v bratislavskom Ružinove štrnásťročný chlapec. Údajne spáchal samovraždu. Nasvedčujú tomu fakty, ktoré sa vyšetrovateľom do tejto chvíle podarilo získať.

Jožko vypadol z okna na piatom poschodí paneláku, kde žije jeho stará mama. Svedkovia počuli len krik a potom dutú ranu.

Chlapec nemal šancu prežiť pád na betónový obrubník. Policajti pracujú aj s verziou, že Jožka niekto z okna vyhodil. Mal byť totiž autista a sám sa pohyboval len veľmi ťažko.

"Videla som ho párkrát. Bol na vozíku," povedala suseda z paneláku.

Privolaný lekár namieste príčinu neurčil, nariadil preto súdnu pitvu. "Momentálne čakáme na posudok z odboru súdneho lekárstva," potvrdil krajský policajný hovorca z Bratislavy Michal Szeiff.

Skočil sám?

Podľa našich informácií už polícia má predbežnú správu, ktorá vylúčila cudzie zavinenie. Chlapec pravdepodobne odišiel z babkinho bytu, ktorá býva na prvom poschodí. Výťahom sa odviezol na piate poschodie, otvoril si okno a skočil.

Do skončenia vyšetrovania polícia odmieta poskytovať podrobnosti o prípade. "Vzhľadom k štádiu vyšetrovania, ako aj k citlivosti prípadu, do ukončenia vyšetrovania nemôžeme poskytovať žiadne bližšie informácie," dodal Szeiff.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy