Skoro jasno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Simona (14) sa po znásilnení pokúsila otráviť
Zdielať na

Simona (14) sa po znásilnení pokúsila otráviť

PREŠOV / Žiačku základnej školy zo severovýchodu Slovenska údajne znásilnil devätnásťročný mladík. Dievča sa po incidente zrútilo a chcelo sa otráviť tabletkami. V poslednej chvíli zasiahol otec. Článok nie je vhodný pre maloletých divákov.

Incident sa mal odohrať večer, keď sa Simona vracala od kamarátky domov. Mladý muž mal zatiahnuť štrnásťročnú žiačku za obecný kultúrny dom. "Mal na sebe bundu a spustené nohavice. Skúšala som sa brániť, ale nepodarilo sa mi to," hovorí dievča.

Keď neprichádzala domov, išiel ju hľadať otec. "Hľadal som ju.  Svietil som si baterkou. Srdce mi veľmi bilo. cítili som, že sa niečo deje," povedal otec dievčaťa. "Pýtal som sa jej, kde bola a s kým bola. Plakala, utekala domov, z úst jej išla pena, začala omdlievať," hovorí otec.

Otec ju okamžite odviezol na pohotovosť, kde sa o dievča postarali lekári, vrátane gynekológa. "Vyšetril ju a skonštatoval, že išlo o jej prvý pohlavný styk," povedala matka.

Podľa hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jany Migaľovej už polícia na prípade intenzívne pracuje.

Simonu údajne znásilnili, zrútila sa. Pozrite si reportáž:

Obsah videa nie je vhodný pre maloletých čitateľov

Priotrávila sa

Simona v súčasnosti nechodí do školy. Je doma s rodičmi, ktorí sa boja, aby sa z pekla, ktoré mala prežiť, nezrútila. 

Muž ju mal nútiť k rôznym praktikám. Po zážitku v šoku užila veľké množstvo tabletiek. "Nevedela som, čo robiť. Vraj som bola priotrávená," hovorí Simona.

Stredoškolák, ktorý si mal na dievčinu počkať, býva údajne o pár domov ďalej.

Polícia sa vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie nevyjadruje, údajne však začala trestné stíhanie pre trestný čin sexuálneho zneužívania.

Najčítanejšie správy