Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Igor (13) vyskočil z okna pod vplyvom marihuany
Zdielať na

Igor (13) vyskočil z okna pod vplyvom marihuany

NOVÉ ZÁMKY / Žiak ôsmeho ročníka oslavoval víťazstvo svojho tímu na hotelovej izbe. Hokejbalista z Martina vyskočil zo štvrtého poschodia a dopadol na zem. Záchranári ho previezli so zlomeninami do nemocnice.

Hluk na izbe

Partia chlapcov z hokejbalového tímu oslavovala víťazstvo z postupu do semifinále. O 21:45 sa spoločne s vedením klubu a rodičmi, ktoré mali deti na starosti, odobrali na hotel. Začala sa bujará párty. Chlapec sa rozbehol a vyskočil z okna na štvrtok poschodí.

Svedkami pádu z pätnásťmetrovej výšky boli jeho spoluhráči z izby. Igora sa snažili zastaviť, ale márne. Recepčná potvrdila, že po príchode robili chlapci na izbe hluk.

Sledovaný režim

Po páde komunikoval s okolím. Nedokázal sa postaviť. Záchranári ho previezli so zlomeninami do novozámockej nemocnice, kde sa podrobil operácii končatín. Lekári mu v krvi namerali stopy marihuany.

"Sledujeme režim chlapcov. Vedia, že nič také nemôžu robiť. Deti ale nemôžeme podrobovať osobným prehliadkam," povedal Miroslav Daubner z hokejbalového klubu. Chlapec v pondelok oslávi štrnáste narodeniny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy