Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Týraná Veronika (3): Rodina sa od Lukáša dištancuje!
Zdielať na

Týraná Veronika (3): Rodina sa od Lukáša dištancuje!

BRATISLAVA / Začiatkom týždňa preletela spravodajstvom televízie JOJ otrasná správa. Profesionálny kameraman Lukáš mal týrať svoju nevlastnú dcéru. Malá Veronika mala na tele mnoho modrín, vytrhané vlasy a polámané rebrá. Prípad šokoval aj rodinu Lukáša. Stanovisko k tomuto prípadu poslal televízii JOJ jeho otec.

Rodina želá Veronike uzdravenie

"My, rodina Lukáša, ktorý sa dopustil týrania maloletej Veroniky, sa od tohto jeho konania otvorene dištancujeme. Celá udalosť sa nás veľmi bolestne a nepríjemne dotkla, a vyjadrujeme podporu a spoluúčasť rodine malej Veroniky. Dúfame a veríme v jej skoré uzdravenie, ako i v to, že jej nezostanú žiadne fyzické ani psychické následky," píše sa v stanovisku, ktoré televízii JOJ poslal Lukášov otec.

"K celému prípadu sa nevieme nijako vyjadriť, nakoľko so synom už osem rokov nežijeme, ani sa s ním nestretávame. Na pokusy o zblíženie sa s nami buď nijako nereagoval, alebo reagoval negatívne. Na skôr zverejnené informácie z jeho strany o tom, že naša rodina sa rozpadla, že nepozná svojich súrodencov môžeme uviesť iba toľko, že to nie je pravda. S manželkou žijeme v manželstve už 28 rokov, v našej domácnosti s nami žijú ďalší dvaja synovia, navzájom si pomáhame a podporujeme sa. Veríme v skoré a spravodlivé vyšetrenie celého prípadu, ako i v spravodlivé odsúdenie tých, ktorí tento skutok spáchali," stojí v stanovisku rodiny. 

V náručí držala zbitú dcéru

Desivý telefonát mali rodičia 28-ročnej Barbory, Lukášovej priateľky v pondelok večer. Jej otec, matka a brat ihneď sadli do auta a vyrazili za ňou na Dudvážsku ulicu na bratislavských Dolných Honoch.

Barbora stála pred vchodom a v náručí držala zbitú dcérku. Tvrdila, že ju mal zmlátil jej otčim - teda 28-ročný Lukáš. Okamžite ich odviezli do nemocnice na bratislavské Kramáre.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy