Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Chcela som svadbu, bude pohreb, hovorí babka Mareka (†27)
Zdielať na

Chcela som svadbu, bude pohreb, hovorí babka Mareka (†27)

KRÁSNA NAD KYSUCOU / V pondelok pri tragickej dopravnej nehode zomrel Marek (27). Marko, ako ho doma familiárne volali, mal celý život pred sebou. Marekova stará mama nesie smrť svojho milovaného vnuka veľmi ťažko. Aj keď chlapec vyrastal v detskom domove žena, ktorá má dnes 78 rokov mu bola viac ako len starkou.

Posledné stretnutie v sobotu

"On ma mal strašne rád. Povedal mi sám od seba, že som jeho mamka," hovorí Marekova stará mama Jozefína.

Marek prišiel za svojou starou mamou do Klokočova v sobotu. Rodina netušila, že ho vidí poslednýkrát. "Ešte ma objal. Keď išiel preč, pobozkal ma na líce, vždy to tak robil," spomína Jozefína.

Marek vraj ťažko niesol rozchod s priateľkou Janou, s ktorou tvorili pár 6 rokov. Aj pre to vraj nemohol spávať. Marek sa roboty nikdy nebál a vždy keď mohol, každému vraj rád pomohol. "Tie okná mi tu urobil, len to je jedno už nestihol," dodáva.

Prevrátil sa do odvoňovacieho kanála

Doteraz si rodina nevie vysvetliť, čo sa mohlo v osudné ráno keď sa Marekovo auto v Krásne nad Kysucou prevrátilo do odvodňovacieho kanála stať. REPORTÁŽ TU. 

Hrozná správa im zmenila život. "Som sa tešila na svadbu som ho podpichovala, že kedy sa ožení a namiesto svadby teraz som sa pohrebu dožila," hovorí stará mama Mareka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy