Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
V Bratislave našli zadusenú ženu, na hlave mala igelitové vrecká
Zdielať na

V Bratislave našli zadusenú ženu, na hlave mala igelitové vrecká

BRATISLAVA / V sobotu ráno sa naskytol páru, ktorý venčil psa v bratislavskej Petržalke, otrasný pohľad. Žena vo veku približne 40 až 45 rokov ležala na zemi a nejavila známky života.

Okolo hlavy mala igelitové vrecká

Žena ležala na lavičke jedného z bufetov na cyklotrase za Ekonomickou univerzitou. Asi 40-45 ročná pani zomrela v sobotu nadránom. Prvotné indície naznačovali, že ženu niekto pravdepodobne zavraždil.

Na miesto činu postupne prišli desiatky policajtov, ako aj obhliadajúci lekár. Nebohá mala podľa našich overených zdrojov na hlave natiahnuté dve igelitové vrecká, aké sa v domácnosti používajú na odpad. Tie mala okolo krku stiahnuté opaskom. Ruky mala zviazané za chrbtom špagátom na balíky.

Cudzie zavinenie nevylúčil

"Privolaný lekár na mieste sa k príčine smrti ženy vyjadriť nevedel, cudzie zavinenie na mieste nepotvrdil ani nevyvrátil. Presnú príčinu smrti určí až pitva," informuje hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová. 

Po vykonaní všetkých potrebných neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy