Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Tipovacia mafia z Ázie je na kolenách. Chytili Tan Seet Enga
Zdielať na

Tipovacia mafia z Ázie je na kolenách. Chytili Tan Seet Enga

BRATISLAVA / Iba dva dni potom, ako sme informovali o mužovi zo Singapúru, ktorý mal riadiť aj tipovacie podvody na Slovensku, ho už má v rukách polícia. Roky celosvetovo nedolapiteľný Tan Seet Eng známy pod prezývkov Dan Tan, je vo väzení spolu s ďalšími trinástimi členmi údajnej tipovacej mafie.

Je medzi zadržanými Dan Tan?

Tipovacia mafia z Ázie je na kolenách. Veria policajti, ktorí na viacerých miestach Singapúru zatkla 14 ľudí. Informácie z viacerých zahraničných zdrojov hovoria o tom, že medzi zadržanými je aj tamojší veľkopodnikateľ prezývaný Dan Tan.

Malo ísť pritom o spoločnú akciu Interpolu a Europolu. Medzi zadržanými je 12 mužov a jedna žena. Práve v tejto súvislosti sa už niekoľko dní špekuluje, či medzi zadržanými nie je aj šéf tipovacej mafie na Slovensku. Naša polícia v oficiálnom vyhlásení tvrdila, že hlava slovenského tipovacieho gangu pochádza z Ázie.

Ovplyvňovali zápasy Ligy majstrov

My sa teda budeme pýtať aj na túto skutočnosť. Doplním len, že gang, ktorý rozbili v Singapúre mal rúbať naozaj vysoko. Ovplyvňovali údajne zápasy Ligy majstrov, či dokonca kvalifikáciu na Majstrovstvá sveta vo futbale, ktoré budú na budúci rok v Brazílii.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy