Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muž (42) chcel preliať benzín. Vzplanul pred očami manželky
Zdielať na

Muž (42) chcel preliať benzín. Vzplanul pred očami manželky

DLHÉ NAD CIROCHOU / Muž z obce Dlhé nad Cirochou sa polial benzínom a začal horieť. V plameňoch ho zbadala manželka na dvore ich rodinného domu. Muž má teraz popáleniny druhého stupňa. Nikto z rodiny ale neverí, že by sa podpálil úmyselne.

Cigarety

Manželka popáleného muža vraví, že chcel na dvore preliať benzín. Za vzplanutie môže podľa nej zapálená cigareta. "Ja som bola v izbe a hneď som to videla, triasol sa," hovorí manželka zraneného muža.

Bolo už neskoro večer, nespokojná manželka preto vyšla na dvor aby sa pozrela, čo tam Peter tak dlho robí. Na šokovanú ženu však čakal hrozný pohľad. 42- ročný muž vraj bežal v plameňoch a trhal zo seba košeľu. "Strhol si zo seba horiacu flanelovú košeľu," dodáva manželka.

Benzín a cigarety

Muža s popáleninami previezli na chirurgické oddelenie do nemocnice v Snine. "Podľa záchranárov Záchrannej zdravotnej služby sa jedná o popáleniny druhého stupňa," upresnil Jozef Minár z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

Príbuzní odmietajú špekulácie o tom, že by sa muž polial benzínom úmyselne. Podľa nich ide o nešťastnú náhodu. Vedľa nádoby s benzínom vraj našli zápalky a cigarety.

Ďalšia nehoda

Podobný prípad sa stal aj nedávno v Snine. Pán Igor chcel otvoriť starý sud. Ani vo sne by ho nenapadlo, že vybuchne. "Bol to veľký výbuch, počuli ho všetci v okolí," opisuje nešťastné udalosti manželka zraneného muža.

Domáci si myslia, že v sude bol benzín. Výbuch totiž nastal vo chvíli, keď sa ho Igor pokúsil otvoriť brúskou. Mužovi vtedy plamene popálili tvár, ruky aj hrudník.


Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Najčítanejšie správy