Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sexuchtivý muž (48) vytiahol na manželku samopal
Zdielať na
Krimi

Sexuchtivý muž (48) vytiahol na manželku samopal

Tak sa to nerobí... Muž z obce Čierne v okrese Vranov chcel prinútiť manželku k milostným hrám so samopalom v ruke. Neskončil však v posteli, ale na polícii, o čom sme vás informovali už v nedeľu. Hrozilo mu obvinenie za nelegálnu držbu štyroch zbraní. Už nehrozí.

48-ročný muž podľa našich informácii nevydržal sexuálnu abstinenciu. A tak sa situáciu rozhodol riešiť násilím a na svoju manželku namieril samopal. Hovoriť o tom sa mu už však nechcelo a pri prosbe o rozhovor zatvoril dvere domu. Informuje hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobanik: "Incident medzi manželmi zatiaľ rieši polícia ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu."

Samopal mal zatavenú hlaveň...

O problémoch za múrmi domu ľudia v dedine podľa ich slov netušia. Muž skončil na policajnom oddelení. Policajti uňho totiž okrem samopalu našli aj tri ďalšie zbrane, no žiadny zbrojný preukaz. Počas včerajšieho dňa sa však okolnosti tohto prípadu vyjasnili a muža nebudú stíhať ani za nedovolené ozbrojovanie.

Vysvetľuje Daniel Džobanik: "Ani jedna zo zbraní nebola strelnou zbraňou, na ktorú by bol potrebný zbrojný preukaz." Muž mal doma totiž iba napodobeniny. Pravý bol jedine samopal, no strieľať sa z neho nedá. "Samopal bol nefunkčný, nakoľko mal zatavenú hlaveň a ostatné zbrane boli takzvané airsoftové zbrane."

Mužovi teda vystrašenie manželky nevyšlo a namiesto milostných radovánok má teraz opletačky s políciou.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Žena_týraná_ilustračná

ISIFA

Zdielať na

Najčítanejšie správy